Ontwerpfase: draagvlak door samenspraak

Respectvol met elkaar omgaan. Dat is het doel van Nardy’s projecten en tegelijkertijd de essentie van haar aanpak. Een project start met een dialoog met de gebruikers. Waar liggen hun wensen en behoeften? Wat is hun sociale en culturele achtergrond? Of het nu gaat om homogene of heterogene gebruikersgroepen, Nardy zorgt er altijd voor dat alle belanghebbenden worden gehoord én gezien. Door scherp luisteren en observeren komt ze snel tot de kern.

Het resultaat is een creatief ontwerp met draagvlak, tevreden gebruikers en geen gedoe.

Nardy is daarnaast gecertificeerd en gediplomeerd jongerencoach. Ook met deze doelgroep kan ze daardoor snel tot resultaten komen, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van een ‘hangplek’ of de inrichting van een jongerencentrum.

Realisatiefase: zorgeloos uitbesteed

Nardy verzorgt het totale project en neemt daarbij de algehele projectbegeleiding op zich. Dit loopt van de startfase van de conceptontwikkeling en de terugkoppeling tot en met het definitieve ontwerp en de technische realisatie. Voor bepaalde onderdelen neemt zij zelf de uitvoering ter hand. Daarnaast werkt Nardy samen met een netwerk van goed op elkaar ingespeelde, betrouwbare uitvoerders.

De uiteindelijke oplevering, waarbij een vooraf gedefinieerde puntenlijst wordt nagelopen, vindt plaats in samenspraak met de opdrachtgever. Belangrijk hierbij is dat de realisatie plaatsvindt binnen de vooraf gestelde tijdskaders en het beschikbare budget. Bij de projecten in het huidige portfolio is dat altijd nog gerealiseerd.

Oriëntatiefase: inspiratie gegarandeerd

Bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden voor uw openbare ruimte? Vraagt u zich af hoe er meer uit te halen valt? Wilt u een brainstorm organiseren binnen uw bedrijf of instelling om ideeën voor verbetering op te doen?

Neemt u dan vooral contact op met Nardy Stolker voor een vrijblijvend verkenningsgesprek. Dankzij haar creativiteit als (gediplomeerd) kunstenaar zal ze u gegarandeerd verrijken met haar verrassende suggesties.

Kennismakingsgesprek aanvragen